burkar med silikonarmband på ett bord
ARMBAND, KREATIV

Det här kan man också använda silikonarmband till!

Sommaren sköljer över oss med lata dagar, fester i trädgården, spontana pick-nicks i en park, häng på stränder och hos grannarna på kvällarna och allt annat trevligt man kan hitta på när värmen kommer och dagarna är långa. En av våra kunder berättade hur hon använder våra silikonarmband på ett sätt som vi inte har tänkt på!

“Vi beställde en massa armband i olika färger för några år sedan, och så har de legat i en låda och samlat damm. Men när vi skulle ha firmafest kom vi på att de kan användas till att markera vem som dricker ur en burk eller vems glas det är. Ett enkelt sätt och hygieniskt sätt att hålla koll på dryckerna – och det är väl smart så här i efterdyningarna efter corona? /Pernilla” Det tycker vi är ett alldeles utmärkt tips som vi gärna ger vidare.

Vi tänker också att systemet kan användas till att markera exempelvis alkoholfria ölburkar som står bredvid burkar med öl med alkohol i om de står tillsammans till en fest (burkarna kan vara väldigt lika) eller till de glas som barnen får dricka av. Man kan väl också tejpa fast en lapp eller sätta på frystejp som man kan skriva på – men det är inte lika elegant. Vi tackar för tipset – som väl är ett bra exempel på smart återvinning. Se alla möjligheter att designa dina silikonarmband här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.