KREATIV, LAGRING, SÖMNAD

Smart förvaring

För dig som har mycket småsaker i din väska …

När du är ute och rör på dig är det lätt att fylla handväskan eller ryggsäcken med massor av småsaker, som till exempel airpods, laddare, läppbalsam, handkräm, huvudvärkstabletter och mycket mer. För att hålla ordning i väskan är det smart att ha en mindre mapp för alla småsaker. Det är enkelt att sy en liten mapp, och med etiketter blir mappen både fin och personlig. Du kan också göra dina egna etiketter till flaskor, som du kan sätta på handspritsflaskan så att den kommer tillbaka till dig om du lånar ut den.

Bild från: https://www.instagram.com/handmadeby.dk

För dig som har mycket garn, tillbehör, stickor, virknålar etc …

Med en “verktygslåda” kan du enkelt hålla ordning på allt tillbehör till dina kreativa projekt. Här kan du förvara etiketter, stickanskydd och etiketter, maskstickor, virknålar och mycket mer. På Ikast Etikett kan du enkelt göra dina egna etiketter som du fäster på lådorna.

Självklart kan du också använda den här metoden att förvara småsaker om din hobby är elektronik, modelltåg, lego och mycket annat.

För dig som älskar att slå in presenter …

Förvara alla saker för presentinslagning i en underbäddslåda. Hitta en underbäddslåda som är tillräckligt lång för att kunna förvara presentpappersrullar utan att de blir skrynkliga. Tillsammans med presentpappret kan du förvara tejp, sax, presentband och klistermärken för inpackning. Om du uppskattar personlig inpackning kommer du garanterat att gilla att göra dina egna etiketter till och från. Många föredrar att slå in presenter med fina tygband. Spara på de fina banden och använd dem nästa gång du ska slå in presenter själv. Det är bra både för miljön och plånboken.

För dig som älskar fester …

Slutar det alltid med att du har servetter, ballonger, sugrör, tuter, flaggor, födelsedagsljus och fyrverkerier kvar efter födelsedagskalaset eller nyårsfirandet? Gör en egen låda dedikerad till nyår och en låda dedikerad till födelsedagar. Nästa gång du ska ha födelsedagskalas eller nyårsfest, letar du fram lådan innan du handlar. Nu kan du använda av ditt lilla “lager” istället för att bara köpa mer. Om du älskar personliga detaljer till festen rekommenderar vi att du tar en titt på våra festklistermärken. Klistermärkena passar på choklad som du kan köpa i de flesta matbutiker.

För dig som har barn …

Hjälp dina barn att hålla ordning både hemma och på förskolan och skolan. Med namnlappar i sina kläder känner barnet alltid igen sina egna saker. Det blir enkelt att hänga upp kläderna på rätt plats i garderoben. Om ditt barn ännu inte kan läsa är det fördelaktigt att ha en figur som barnet känner igen på namnlappen. Det kan vara en traktor, prinsessa, fotboll eller gosedjur till exempel.

Om du väljer namnlappar i neonfärger är de väldigt enkla att se i kläderna. Du bör alltid fästa namnlapparna i tvättrådet eller på en etikett på insidan av plagget.

Del dina bästa tips för smart förvaring

Har du några tips som vi inte nämner i blogginlägget, dela gärna med dig av dem i kommentarsfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.