EVENTS, HÅLLBARA, MARKNADSFÖRING, NYCKELBAND

Skräddarsydda nyckelband

Nyckelband, nyckelsnören eller halsband. Kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar dem kommer de nog inte när du kallar. Men en sak är säker. Nyckelband är en mycket populär produkt bland våra kunder.

Nyckelbandet är inte vad det var. En tråkig reklamprodukt som skulle hålla koll på nycklarna medan du var på jobbet. Idag väljer många företag att skapa anpassade nyckelband som är mycket mer modemedvetna, annorlunda och exklusiva. Nyckelband som människor faktiskt VILL visa upp – och till och med betala pengar för. Oavsett om du ger de anpassade nyckelbanden som gåvor till dina medarbetare eller som kundgåvor är det bra att komma ihåg att ju snyggare nyckelbandet är, desto större chans är det att medarbetaren kommer att använda DITT nyckelband varje dag.

Många företag använder nyckelband, allt från små specialbutiker till internationella organisationer. Både som nyckelsnodd till ID-kort och nycklar och som reklamprodukt. Du kan välja bland många olika kvaliteter, som t.ex. en klassisk halsrem, en fräck Straplan, en hållbar lädersnodd eller ett moderiktigt (och hållbart!) kork-nyckelband.

Hur ditt (eller företagets) nyckelband kommer att se ut är helt upp till dig. När du beställer ett anpassat nyckelband tillverkar vi det från grunden. Det ger företag massor av möjligheter att få en snygg look som passar perfekt till kundens varumärke och företagets övergripande identitet.

Hållbara möjligheter för miljövänliga företag

Vill du ha ett hållbart nyckelband? Då har du flera olika alternativ. Bland de hållbara nyckelbanden hittar du ett riktigt snyggt nyckelband i kork. Läs mer om kork och varför det är ett ovanligt hållbart material.

Bland de hållbara nyckelbanden finns också nyckelband av ekologisk bomull, nyckelband av bambu eller nyckelband av PET. Självklart kan du få din logotyp på alla hållbara nyckelbanden.

Nyckelband med logotyp och tryck

När du bestämmer hur ditt anpassade nyckelband ska se ut kan du självklart få din logotyp tryckt eller vävd på nyckelbandet. Vill du ha ett nyckelband med din logotyp eller ett nyckelband med namn där logotypen inte ska vara den mest framträdande? Då kan du välja att trycka eller väva din logotyp i en färg som ligger nära bandet. På vår Debox kan vi prägla logotypen på nyckelbandet så att hela nyckelbandet är enfärgat. Samma sak gäller om du väljer ett lädernyckelband. Där kan vi prägla en logotyp eller text direkt på det snygga lädret. Det ger en fin och diskret look.

Vill du ha ett nyckelband med tryck finns det olika alternativ att välja mellan. Du kan t.ex. få screentryck eller offsettryck. Vi kan också digitaltrycka hela nyckelbandet. Ett digitaltryckt nyckelband ger möjligheter till många fina detaljer, oavsett om du vill ha logotyp eller något annat tryckt.

Behöver du ett nyckelband som ska vara lite mer hygieniskt än de andra? Välj då vårt silikonnyckelband.

Vilken karbinhake kan jag få på nyckelbandet?

Eftersom produkten är skräddarsydd och tillverkad enligt dina önskemål kan du också välja bland ett stort utbud av karbinhakar och olika tillbehör. Det kan t.ex. vara en nyckelring, mobilrem eller säkerhetssplit som du väljer till dina anpassade nyckelband.

Ska du använda nyckelbanden till barn eller i samband med maskiner så rekommenderar vi alltid att du designar nyckelbandet med en säkerhetslås (säkerhetssplit) för att undvika kvävning.

Letar du efter en karbinhake eller annat tillbehör som du inte hittar direkt på vår webbplats, fråga oss ändå. Vi undersöker gärna om det finns något som kan fungera – för oftast kan vi hitta en lösning.

Du kan också få plastfickor för kort eller id-kort som tillbehör till nyckelbandet.

Vad kostar ett anpassat nyckelband?

Ett anpassat Unilan-nyckelband är vårt billigaste specialdesignade nyckelband. Unilan kostar från 11,50 kr vid 100 st. + startkostnad.

Hur lång leveranstid har ni?

Vanligtvis levererar vi nyckelbanden inom 10–15 arbetsdagar. Många av våra anpassade nyckelband kan också levereras inom en vecka mot en expressavgift. Du kan få den exakta leveranstiden för nyckelbanden genom att kontakta vårt försäljningsteam.

Vill du ha ditt nyckelband så snabbt som möjligt? Då har vi nyckelband utan tryck i lager för leverans samma dag. Du behöver bara beställa före kl. 14.00 på vardagar, så skickar vi samma dag. Beställer du nyckelband utan tryck på lördag eller söndag skickar vi på måndag.

Vi är alltid redo för en diskussion om nyckelband, och vi vet ganska mycket! Så om du har en helt speciell idé, eller om du vill använda en standard svart nyckelband – oavsett vad du önskar – så ring oss på 040-606 06 51.