FAQ, MÄRKNING AV KLÄDER

Var kan man köpa namnlappar?

Det är enkelt att köpa namnlappar online för dig själv eller dina barn, till exempel från oss på https://www.ikastetikett.se/namnlappar. Majoriteten av namnlapparna vi säljer på Ikast Etikett produceras först när kunden har valt vad som ska stå på namnlapparna. De flesta skriver namn och telefonnummer på sina namnlappar. Men det är självklart du som bestämmer vad som ska stå där. Hos Ikast Etikett har vi specialiserat oss på att göra namnlappar av hög kvalitet där kunderna har många möjligheter att själva designa namnlapparna i olika färger och med olika figurer.

Du kan köpa namnlappar på många ställen online. Hos Ikast Etikett har vi kanske inte de billigaste namnlapparna, men jag kan garantera att våra namnlappar är av bästa kvalitet. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att tryckmetoden vi använder inte är skadlig för barn. Därför är vi även stolta över att våra namnlappar har leksaksstandard EN 71-3. Detta är ett test som namnlapparna har genomgått för att säkerställa att de inte avger skadliga ämnen vid hudkontakt eller om barnet skulle sätta namnlappen i munnen.

Så snart du har beställt dina namnlappar påbörjar vi produktionen. Efter några få dagar dyker de upp i brevlådan. Om du inte har tid att vänta på tryckta namnlappar kan du beställa tomma namnlappar. De blanka namnlapparna har vi kallat för Label Yourself Tags. Skriv med en kulspetspenna eller en tuschpenna på de tomma namnlapparna. Nu kan du klistra in dem i kläderna du vill hålla extra koll på.

Var beställer man namnlappar?

Gå till sidan https://www.ikastetikett.se/namnlappar

Här skriver du texten du vill ha på dina namnlappar. Om namnlapparna ska användas i barnkläder rekommenderar vi att du skriver barnets förnamn och eventuellt efternamn eller initialer. Det kan även vara bra att skriva en förälders telefonnummer. Med ett telefonnummer blir det alltid enkelt för andra att kontakta dig via SMS eller ringa om de hittar dina ägodelar.

Du kan även välja en bakgrund, till exempel en färg eller mönster. Om du vill göra namnlapparna ännu mer personliga kan du redigera typsnittet och textens färg. I exemplet nedan har jag även lagt till en prinsessa på namnlapparna. Om du också vill ha en figur på namnlapparna har vi många olika figurer att välja mellan. Välj mellan traktorer, monster, prinsessor, djur, luftballonger, hjärtan, fotbollar och mycket annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.