KREATIV, SÖMNAD

Annorlunda märkning

Ettiketter i metall, silikon eller läder. Vävda etiketter är en klassisk och fin lösning. De är tillverkade av 100 % polyester och tål att tvättas utan att blekna, och de är hållbara. Men letar du efter en annorlunda lösning för märkning av textilier, möbler, mattor, rullgardiner eller något helt annat? Då har vi flera olika alternativ att sätta på dina produkter som en del av din varumärkesprofil.

Silikonetiketter

Vi tillverkar silikonetiketter enligt ditt design. Silikonetiketter kan tillverkas i alla storlekar. Vi kan leverera silikonetiketterna med hål för påsyning, eller med räfflade kanter för enklare påsyning om man inte önskar hål. Eller alternativt med klister på baksidan. Silikonetiketter kan göras med graverad (debossed) eller upphöjd (embossed) design/text/tryck. Silikonetiketter eller tryck i en eller flera färger. Silikonetiketter kan användas på t.ex. väskor eller andra ställen där du gärna vill ha en tydlig etikett som ska kunna sys på och samtidigt vara utsatt för slitage, som t.ex. på en sportväska.

Metalletiketter

Metalletiketter används för textilier och hårda material som plast eller aluminium. Vi tillverkar alltid metalletiketter efter dina önskemål. Vanligtvis levererar vi metalletiketter med starkt lim på baksidan. Men metalletiketter kan också tillverkas med hål för påsyning. Precis som med silikonetiketter kan du få ditt design graverat, upphöjt eller tryckt på en metalletikett. Metalletiketter är perfekta för att märka dina produkter där du gärna vill sätta din egen logotyp.

Läretiketter

Etiketter i läder kan göras i äkta läder eller PU-läder. PU-läder kan tillverkas i alla Pantone C-färgkoder. Om du vill ha äkta läder till dina läretiketter har vi ett urval av standardfärger som ändå kan varieras beroende på vilket läder som finns i lager. Fråga för mer information. Läretiketter kan vara graverade, upphöjda eller tryckta. Egen design, egen storlek och egen logotyp. Läretiketter kan levereras med hål eller med en räffla längs kanten för påsyning. Själva designen kan vara en kombination av graverad/upphöjd och tryckt text. Bara fantasin sätter gränserna. Läretiketter används exempelvis på möbler, kläder och väskor. Har du frågor om de olika typerna av etiketter? Kontakta oss på info@ikastetikett.se eller ring oss på telefon 040-606 06 51.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.