Uncategorized

Trångt värre!

På min sons skola skall alla barn sätta in sin matlåda och sin vattenflaska i ett kylskåp (vi bor i Hvalsø utanför Roskilde, alla danska barn har matlåda med på både dagis och grundskola) och meningen är att första klass har sin egen hylla, andra klass sin egen hylla och så vidare. Men…ibland sätter barnen in på fel ställe. Det kan vara lite stressigt på morgonen, föräldrar kan ta fel – och eftersom det är så fyllt kan saker ramla ur och sättas tillbaka på fel hylla. Så plötsligt är Williams matlåda inte på rätt ställe – och utan en namnlapp kan det vara svårt at få Williams och hans lunch att återförenas 🙂

Så därför: märk matlådan (och jackan, stövlarna, gymnastikväskan, gymnastikskorna, pennskrinet, kepsen, mössan, vantarna, ryggsäcken, skolväskan och allt annat) som ditt barn kan tappa bort eller som kan komma bort av misstag! 120 superstarka namnlappar (som till och med tål att diskas i maskin) kostar bara 179 kronor och det är MED gratis frakt. En väldigt bra investering. Du kan göra den här.

Här är hela kylskåpet. Det händer också att när barnen ska hämta sina matlådor, at en del ramlar ur eller hamnar på fel plats igen. En bra namnlapp klarar det problemet på 2 sekunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.