KREATIV, SÖMNAD, STICKA

Annorlunda uppmärkning

Metallmärken, silikonmärken eller lädermärken.

Vävda etiketter är en klassisk och snygg lösning. Eftersom de är gjorda i 100 % polyester tål de tvätt utan att blekna, och de är hållbara.

Är du ute efter en annorlunda lösning för att märka upp textiler, möbler, mattor, rullgardiner eller något helt annat? Då har vi många olika alternativ som du kan sätta på dina produkter som en del av ditt varumärke.

Silikonmärken

Vi producerar dina gummimärken og etiketter i silikon helt enligt din design. Silikonmärken kan produceras i alla storlekar. Vi kan leverera dina silikonmärken med färdiga hål för sytråd, eller en skåra längs kanten för enklare fästning om man inte önskar hål. Eller alternativt med klister på baksidan. Silikonmärken kan göras med graverad (debossed) eller upphöjd (embossed) design/text/tryck. Silikonmärken eller tryck i en eller flera färger. Silikonetiketter kan användas på till exempel väskor eller andra ställen där du vill ha ett tydligt märke som ska kunna sys på och samtidigt klara tuffa tag, som exempelvis en sportväska.

Metallmärken

Metalletiketter används till textilier och hårda material som plast eller aluminium.

Vi tillverkar alltid metallmärken enligt dina önskemål. Vår standard är metallmärken med starkt lim på baksidan. Men metallmärken kan även tillverkas med hål om de ska sys fast. Precis som med silikonmärken kan du få din design graverad, upphöjd eller tryckt på ditt metallmärke.

Metallmärken passar utmärkt till att märka upp dina produkter där du vill att din logo ska synas.

Lädermärken

Läderetiketter kan göras i äkta läder eller i PU-läder. PU-läder kan tillverkas i alla Pantone C-färgkoder. Om du vill ha äkta läder till dina lädermärken har vi ett sortiment med standardfärger som visserligen kan variera beroende på vilka läder som finns på lager. Fråga oss om du vill ha mer information. Lädermärken kan graveras eller få en upphöjd eller tryckt design. Egen design, egen storlek och egen logo. Lädermärken kan levereras med hål eller med en skåra längs kanten för att sys på. Själva designen kan vara en kombination av graverad/upphöjd och tryckt text. Bara fantasin sätter gränser.

Lädermärken används till exempel på möbler, kläder och väskor.

Har du frågor om våra olika typer av märken? Mejla oss på info@ikastetikett.se eller ring oss på 040-606 06 51.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.