EVENTS, MARKNADSFÖRING, OMSÄTTNING

Specialgjorda nyckelhängare

Nyckelhängare, nyckelband eller snoddar. Kärt barn har många namn. Men oavsett vad du kallar dem så kommer de knappast när du ropar på dem. Fast en sak är helt säker. Nyckelhängaren är en mycket populär produkt bland våra kunder.

Nyckelhängaren är inte vad den var. En tråkig reklamprodukt vars roll var att sitta på dina nycklar medan du var på jobbet. Idag väljer många verksamheter att ta fram specialgjorda nyckelhängare som är såväl moderiktiga, annorlunda och exklusiva. Nyckelhängare som folk faktiskt har LUST att visa upp, och till och med betala för. Oavsett om du delar ut de specialgjorda nyckelhängarna som gåvor till anställda eller som kundgåvor så är det bra att tänka på att ju snyggare nyckelhängaren är, desto större är sannolikheten för att medarbetaren ska använda DIN nyckelhängare varje dag.

Allt från en liten nischad verksamhet till globala organisationer, alla firmor använder nyckelhängare. Både som band till passerkort och nycklar, och som reklamprodukt. Du kan välja mellan många olika kvaliteter, till exempel en vanlig Toplan, en tuff Straplan, en slittålig nyckelband i läder eller en moderiktig (och hållbar!) nyckelband i kork.

Hur din (eller din verksamhets) nyckelhängare ska se ut är helt upp till dig. När du beställer en specialgjord nyckelhängare tillverkar vi din nyckelhängare från grunden. Det ger verksamheterna mängder av möjligheter till att få en snygg design som passar perfekt till kundernas märken och verksamhetens samlade identitet.

Hållbara möjligheter till miljövänliga verksamheter

Vill du ha en miljömässigt hållbar nyckelhängare? Då finns det olika alternativ. Bland våra hållbara nyckelhängare hittar du en riktigt fin i kork. Läs mer om kork och varför det är ett särskilt hållbart material.

Bland de hållbara nyckelhängarna hittar du även nyckelhängare i ekologisk bomull, nyckelhängare i bambu och nyckelhängare i PET. Självklart kan du även få din logo på alla hållbara nyckelhängare.

Nyckelhängare med logo och tryck

När du ska bestämma hur din specialgjorda nyckelhängare ska se ut går det självklart bra att få din logo tryckt eller vävd på nyckelhängaren. Vill du ha en nyckelhängare med din logo eller en nyckelhängare med namn, där logon inte ska vara det mest framträdande? Då kan du välja att trycka eller väva in logon i en färg som ligger nära bandets färg. I vår Debox kan vi prägla din logo på nyckelhängaren så att hela nyckelhängaren kan vara enfärgad. Samma sak gäller om du väljer en nyckelhängare i läder. Här kan vi prägla din logo eller text direkt på det tjusiga lädret. Det ger ett snyggt och diskret uttryck.

Om du vill ha en nyckelhängare med tryck finns det olika alternativ. Du kan till exempel få screentryck eller offsettryck. Vi kan även digitaltrycka hela nyckelhängaren. En digitaltryckt nyckelhängare skapar möjligheter till många fina detaljer oavsett om du vill ha logo eller något annat tryckt.

Behöver du en nyckelhängare med logo som gärna får vara lite mer hygienisk än de andra? Välj då våra nyckelhängare i silikon.

Vilken karbinhake kan jag få på nyckelhängaren?

Eftersom produkten är skräddarsydd och producerad enligt dina önskemål kan du även välja mellan ett stort antal karbinhakar och olika tillbehör. Det kan till exempel vara en nyckelring, mobilsnodd eller säkerhetssprint som du väljer till dina specialgjorda nyckelhängare.

Om det är barn som ska använda dina nyckelhängare, eller om de ska användas ihop med maskiner, rekommenderar vi alltid att du utformar dina nyckelhängare med säkerhetslås (säkerhetssprint) för att undvika kvävning.

Om du är ute efter en karbinhake eller något annat tillbehör som du inte omedelbart hittar på vår webbplats, så fråga oss ändå. Vi undersöker gärna om det är något som går att fixa, för ofta kan vi alla gånger hjälpa dig.

Du kan även få plastfickor till passerkort som tillbehör till nyckelhängaren.

Vad kostar en specialgjord nyckelhängare?

En specialgjord Unilan nyckelhängare är vår billigaste specialdesignade nyckelhängare. Unilan kostar från 11:50 DKK för 100 st + startavgift.

Hur lång leveranstid har ni?

Vanligtvis levererar vi dina nyckelhängare inom 10-15 arbetsdagar. Många av våra specialgjorda nyckelhängare kan dessutom levereras inom en vecka mot en expressavgift. Den exakta leveranstiden för dina nyckelhängare kan du få om du vänder dig till säljteamet.

Behöver du använda nyckelhängarna så fort som möjligt? Då har vi nyckelhängare utan tryck på lager som vi kan skicka samma dag. Så länge du beställer innan klockan 14:00 en vardag så skickar vi samma dag. Om du beställer nyckelhängare utan tryck en lördag eller söndag så skickar vi på måndag.

Vi snackar gärna om nyckelhängare och vi vet riktigt mycket! Så om du har en speciell idé eller behöver en vanlig svart nyckelhängare, oavsett dina önskemål, så ring oss på 040-606 06 51.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.