FAQ, KLISTERMÄRKEN, MÄRKNING AV KLÄDER

Inspiration till att renovera sovrummet

Vi använder sovrummet varje natt. Även om man tillbringar inte så många vakna timmar där, är det ändå viktigt att sovrummet är en bra plats för en god natts sömn.

Börja med att rensa upp på sovrummet

Det är enkelt. Börja med att rensa upp på sovrummet. När du rensar får du också en uppfattning om vad du har på ditt sovrum och vad som saknar en fast plats. Om du älskar att läsa böcker i sängen kan du kanske ha en liten bokhylla eller ett nattduksbord med plats för böcker istället för att ha en hög på golvet.

https://www.pinterest.dk/pin/65513369571943443/

Du kanske har laddare till mobiltelefoner, hörlurar, osv., som ger ett rörigt utseende. Ett väldigt enkelt och billigt sätt att få ordning på sladdarna är att fästa dem på sängen eller nattduksbordet med strips. Detta förutsätter självklart att du har en laddare som kan vara permanent på sovrummet. Det kan också vara så att uppstädningen ger möjlighet att organisera några av dina saker på ett annat sätt i sovrummet. Jag har gjort en låda med näsdukar, halstabletter och headset. Det är ingen raketforskning, men det samlar olika småsaker så att de inte ligger på nattduksbordet och skapar röra. Om du är typen som tar av dig smyckena innan du går och lägger dig, kan du hitta en fin skål eller behållare av glas som du kan lägga smyckena i. Du kan sätta på en flasketikett med en söt text eller en fin design för att påminna dig själv att lägga ner smyckena där, så att de inte försvinner.

Använd det du redan har i inredningen

Titta på ditt hem. Har du gamla soffkuddar som du kan klä om och använda som dekorativa kuddar i sängen? Du kanske har några affischer eller vackra kort som du kan hänga på väggen. Byt eventuellt ut affischerna du redan har i ramar med nya.

Färg på väggen/väggarna?

Färg på en eller flera väggar i sovrummet är tydligen en fråga om temperament. Men det kan ge sovrummet en helt ny stämning och uttryck. Det är också fint med olika stilar på tapeter. En vacker tapet på en enskild vägg kan ge ditt sovrum en liten hotellkänsla.

Garderoben på sovrummet

Många förvarar kläderna i en garderob eller på klädställningar i sovrummet. Se till att ha en välorganiserad garderob så att det alltid är enkelt att lägga kläderna på plats. Om du har smutstvätt i sovrummet, ha en eller flera tvättkorgar där du kan lägga det. Om du sorterar tvätten när du lägger den i tvätten, blir det ännu lättare när den ska läggas i tvättmaskinen. Då behöver du bara titta på etiketter första gången du lägger den i tvätten.

https://www.pinterest.dk/pin/753438212674548778/

Nytt och snyggt

Ge sovrummet en ny look med en sängöverkast och nya kuddar. Lite nytt på väggen kan också bidra till att skapa stämning. Tänk på vad du själv tycker är mysigt och fint när du ska sova. Det är det som ska definiera hur ditt sovrum ska se ut, inte en inredningstidning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.