FAQ, MÄRKNING AV KLÄDER

Namnlappar bäst i test

Det hade varit enkelt att skriva att namnlappar bäst i test är de som kommer från Ikast Etikett. Men skulle du tycka att det var trovärdigt på vår egen blogg? Nej, det skulle du nog inte …

Därför vill vi istället ge dig några förslag på var du kan läsa andra kunders erfarenheter med Ikast Etikett och våra namnlappar.

Samtidigt vill vi försäkra dig om att du alltid är välkommen att kontakta oss om du inte är nöjd med kvaliteten på det du köper från Ikast Etikett. Vi har nöjd kund-garanti. Om det är något du inte är helt nöjd med är du bara att kontakta oss.

Läs recensioner på Trustpilot, Google eller Facebook

Du kan läsa recensioner om Ikast Etikett på flera platser på nätet. På Trustpilot har vi över 2200 recensioner. Här hittar du många kunders upplevelser av att handla hos Ikast Etikett. Vi har ett mycket bra betyg på Trustpilot – 4,8 av 5 – vilket betyder att kunderna är mycket nöjda med våra produkter och kundservice. På senare tid har Trustpilot börjat jobba aktivt med att verifiera recensionerna. Detta innebär att en “verifierad kund” är en riktig kund som har köpt en produkt eller tjänst från det aktuella företaget.

Vi får också allt fler recensioner via Google och Facebook. Kundnöjdheten är på samma höga nivå som på Trustpilot.

Det är ingen hemlighet att vi aktivt uppmanar våra kunder att skriva en recension, men vi erbjuder inga incitament eller lockar med presenter eller tävlingar. Det är alltså helt upp till kunden om han eller hon vill dela sin erfarenhet med andra kunder.

Just eftersom det finns ett stort antal recensioner på de nämnda plattformarna tycker vi själva att det är en mycket bra plats att gå till när man vill läsa om produktkvalitet och kundservice. På blogginlägg eller testsidor kan du kanske läsa längre inlägg, men oftast är det bara en enskild person som har skrivit det.

Namnlapparna från Ikast Etikett är testade enligt EN 71-3

Hos Ikast Etikett har vi testat våra namnlappar på ForbrugerLaboratoriet, som är ett privat oberoende laboratorium i Danmark. Forbrugerlaboratoriet testar och ger råd om barnprodukter, t.ex. leksaker och barnkläder – och andra saker för barn, som våra namnlappar. Här har namnlapparna genomgått olika tester för att undersöka om etiketterna avger skadliga ämnen vid kontakt med huden eller när ett barn till exempel tar etiketten i munnen och suger på den. Varken våra namnlappar eller klistermärken avger skadliga ämnen – och uppfyller därmed kraven enligt EN 71-3.

Vad utmärker namnlappar från Ikast Etikett?

Hos Ikast Etikett strävar vi efter att leverera en produkt som du som konsument kommer att uppskatta att använda. Vi arbetar varje dag för att göra det enkelt för dig att beställa namnlappar online.

Samtidigt har vi prioriterat att du som kund fritt kan designa dina namnlappar, både när det gäller layout och storlek. Om du tycker att våra namnlappar är för små eller stora kan du enkelt anpassa storleken enligt dina önskemål.

Hos Ikast Etikett är det också möjligt att ladda upp din egen bild på namnlapparna. Detta kan vi erbjuda eftersom vi använder en skrivare av hög kvalitet och kan skriva ut fina detaljer på de små märkena.

Våra namnlappar är tryckta med en bläcktyp som inte innehåller skadliga ämnen. Tyvärr betyder detta att texten på namnlapparna kan slitas bort vid kontakt med feta krämer, som till exempel solkräm. Men för oss är användningen av bläck- och tryckmetod utan skadliga ämnen ett aktivt val vi har gjort. Vi arbetar med en lösning, men vi vill inte göra några kompromisser och riskera skadliga ämnen i bläcket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.