ARMBAND, EVENTS

Stödarmband skapar uppmärksamhet om Pride

Stockholm Pride letade efter en lösning på armband som de kunde sälja för att samla in pengar. De hade inte bara behov av armband utan också förpackningarna.

Tillsammans hittade vi en lösning på armband som förpackades i påsar med ett fundraising-kort där kunderna kunde se och läsa om Stockholm Prides visioner och syftet med armbanden: att samla in pengar till Solidaritetsfonden och inte minst visa sitt stöd genom att bära armbandet. Solidaritetsfonden stöttar bland annat prideorganisationer och evenemang i länder där HBTQ-rättigheter inte är en självklarhet.

Armbanden är vävda i regnbågens färger som tydligt speglar Stockholm Prides visuella identitet. Armbanden har fått ett återanvändningsbart lås som gör dem enkla att ta av och på.

Armbandet är klassiskt och ger en klar signal om Stockholm Prides hopp om framtiden: Att skapa en värld där alla kan älska och leva fritt och i säkerhet.

Försäljningen av armband har blivit en stor succé och människor från hela samhället bär armbanden för att visa sitt stöd.

Se alla våra festivalarmband och läs mer om Stockholm Pride.

Foto: Lanay Bedaque

Stödarmband är värdefulla på flera sätt

Med stödarmband får kunderna ett fysiskt bevis på att de stöttar budskapet eller saken. Samtidigt får organisationen intäkter från överskottet av försäljningen av stödarmband. Med potential för ett riktigt bra överskott.

De flesta vill kanske gärna ge 50 kronor utan att få något i gengäld, men många glömmer bort det eller får det kanske aldrig gjort – och det kräver många resurser att uppmana eller samla in. Ett stödarmband som ligger vid disken är enkelt att köpa när kunden väl står där. På det sättet upplever köparen att man får något för pengarna samtidigt som att man stöttar en god sak.

Några väljer att bära armbandet medan det för andra kanske mer handlar om att få en konkret anledning att stötta organisationen. Det är upplagt för samarbeten med andra organisationer eller verksamheter som ger rabatter, särskilda erbjudanden eller liknande om man bär armbandet synligt.

Stödarmband i er design

Under en tid fanns bara stödarmband i silikon, men det finns många fler möjligheter att göra ett snyggt armband till rimliga priser så att man kan sälja armbanden och få ett bra överskott till att stötta den konkreta frågan. Stödarmbandet till Stockholm Pride är vävt med ett återanvändbart lås så att armbandet kan tas av och på.

Har du särskilda önskemål gällande armband, förpackning och display – fråga oss! Då kan vi hitta en lösning tillsammans.

Se alla våra armband här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.