DIY, KREATIV, SÖMNAD, STICKA

Vävda märken till kläder och textil – vilka ska jag välja?

Ett vävd märken eller label till kläder och textilier går att få i ett otal varianter och det kan ibland vara svårt att veta vilket man ska välja. Därför har vi satt ihop den här handledningen åt dig, så att du kan välja den produkt som passar både din plånbok och dina önskemål om design.

Vävda etiketter

Vävda etiketter är för dig som är ute efter en professionell lösning, där du kan skräddarsy dina vävda märken helt efter dina önskemål. Våra vävda textiletiketter kan vävas med många detaljer och upp till åtta olika färger i bandet. När du väljer våra vävda etiketter är det du som bestämmer färger, storlek, design och vikning. Då får du en etikett som passar perfekt till de produkter du ska sy fast dina etiketter på. Våra vävda etiketter kan vävas i alla pantone C-färger. De vävda etiketterna är ekotex-certifierade.

Ekologiska bomullsetiketter

De organiska bomullsetiketterna är precis som de vävda etiketterna en professionell lösning för den som inte vill kompromissa med design och uttryck. Precis som med de vävda etiketterna har du många möjligheter att anpassa och skräddarsy dina ekologiska etiketter. De ekologiska etiketterna skärs med sax och inte med laser. Text och logo trycks på. Våra ekologiska etiketter är GOTS-certifierade.

Broderade märken

Broderade badges för textil används i många olika sammanhang. Med ett märke har du bra möjligheter att skapa en snygg design som kan fästas på textil. Broderade märken känner vi igen från scouter, MC-klubbar, militär och liknande. De används dock i allt högre grad i andra sammanhang, såsom att låta en logo pryda arbetskläderna eller andra textilier, till exempel väskor. De broderade märkena kan göras med både broderad kant eller som ett laserskuret märke. Ett laserskuret märke eller ett märke med broderad kant ger din verksamhet extra pondus, som ett alternativ till de traditionella vävda etiketterna.

Namnband

Är du ute efter billiga vävda etiketter för din hobbyverksamhet? Då har du goda möjligheter att hitta en snyggt vävd etikett till en mycket billig peng. När du väljer vävda namnband kan du designa dina vävda etiketter i 10, 14 eller 25 mm bredd. Du kan välja mellan en stor mängd fördefinierade skrifttyper, färger och vikningar. Namnband används även som namnmärken.

Lappar till kläder med vikning i mitten eller i ändarna

Labels för kläder med mellan vikning eller labels för kläder med vikning av ända ger dig många möjligheter att designa etiketter till ett rimligt pris. När du väljer den här typen av etiketter har du riktigt många möjligheter till att välja färger, figurer, tvättikoner och skrifttyper. Vi kan både digitaltrycka och väva dina lappar när du väljer den här lösningen för etiketter. Lösningen med tryck ger möjlighet till många detaljer. Denna typ av etiketter är dyrare än namnband men billigare än de vävda etiketterna.

Storleksetiketter

Om du vill ange storlek i dina kreationer eller kollektioner har vi olika lösningar. Våra storleksmärklappar används såväl av halvprofessionella som av hobbykreatörer. Vi har alltid storleksetiketter på lager i svart och vitt. Det är en både billig och snygg lösning. Dessutom kan du för en billig penning designa storleksetiketter med hjälp av vår färgpalett, där du själv bestämmer färgkombination och text. Om du behöver unika storleksetiketter kan du beställa dem som “vävd etikett”.

Made by-etiketter

Är du ute efter billiga vävda etiketter eller lappar och behöver bara några stycken? Då är det “Made by märken” du ska välja. Den här typen av etiketter säljs från endast 1 styck. På så sätt kan du blanda olika etiketter, så du inte får fler än du ska använda. “Made by-etiketter” kan fås med en mängd olika texter, till exempel “Made by me”, “Tillverkad av mamma”, “Tillverkad av farmor”, “Made with love” osv. Ta en titt på sidan för att se hela utbudet.

Om du behöver hjälp med att välja dina vävda etiketter till textil kan du alltid kontakta oss på 040-606 06 51 eller skicka ett mejl till info@ikastetikett.se.

Du hittar även unika etiketter i läder, silikon och metall. Den här typen av märken går förstås även gå att sy fast på kläder och textil. Du hittar även tvättanvisningar, såväl färdiga som anpassade.

Se översikt över våra namnlappar og namnetiketter här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.