EVENTS, HÅLLBARA

Återanvänd PET: Hållbara nyckelhängare och armband gjorda av plastflaskor

Hållbara nyckelhängare och hållbara festivalarmband gjorda av återanvända plastflaskor (PET-flaskor) blir allt mer populära bland kunderna hos Ikast Etikett.

“Kvaliteten på alla våra hållbara produkter är riktigt hög. Kunderna får en riktigt snygg produkt oavsett om de väljer material av återanvända flaskor, bambu eller ekologisk bomull, samtidigt som det skickar en viktig signal om att verksamheten har valt en produkt som sparar på jordens resurser. Samtidigt kan vi återanvända plastflaskor, vilket det finns riktigt gott om”, säger Vera Bjørt från Ikast Etikett.

Precis som med våra övriga nyckelband och festivalarmband har kunder möjlighet att anpassa designen på de miljövänliga nyckelhängarna. Designen trycks på de miljövänliga nyckelhängarna och armbanden. Det ger kunderna möjlighet att få en detaljerad design på sina band.

Våra återanvända PET-band är mjuka och har en skön kvalitet, så att det är behagligt att ha dem om halsen eller handleden.

Många kunder väljer även att lägga till en “recycled logo” på sina armband och nyckelhängare för att betona gentemot sina kunder och användare att de har tagit ställning och valt en produkt av återanvänd PET.

Låsning och säkerhet

Precis som med designen har du som kund även möjlighet att välja olika låsningar. En möjlighet är lås som är gjorda av bambu. Spänne av bambu är gjorda med 50 % mindre plast än våra standardlås.

Armbanden är självklart i samma höga kvalitet som våra standardarmband, så att gästerna måste klippa av dem för att ta av sig armbanden.

Vad är återanvänd PET?

Själva bandet på de miljövänliga nyckelhängarna och armbanden är gjorda av en återanvänd PET (polyetylen). Det är kort sagt en textil som är tillverkad av återanvända plastflaskor.

Les mere om recycled PET.

Andra miljövänliga lösningar

Är du ute efter andra hållbara lösningar till din verksamhet? Ta då en titt på våra nyckelhängare i bambu, bomull eller kork. Våra armband finns också i en mängd miljövänliga varianter. Du kan se hela utbudet av hållbara och miljövänliga produkter här på Ikast Etikett. Om du har önskemål eller andra frågor så är det bara att kontakta oss per mejl eller telefon 040-606 06 51.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.