ARMBAND, EVENTS, HÅLLBARA

Återvunnen PET: Hållbara nyckelband och armband tillverkade av plastflaskor

Hållbara nyckelband och hållbara armband tillverkade av återvunna plastflaskor (återvunnen PET) blir alltmer populära bland kunderna hos Ikast Etikett.

“Det är hög kvalitet på alla våra hållbara produkter. Kunden får en mycket fin produkt, oavsett om de väljer material av återvunna flaskor, bambu eller ekologisk bomull, vilket samtidigt skickar en viktig signal om att företaget har valt en produkt där man sparar på jordens resurser. Samtidigt återanvänder vi plastflaskor, vilket finns gott om”, säger Vera Bjørt från Ikast Etikett.

Precis som med våra övriga nyckelband och festivalarmband, kan kunderna anpassa designen på de miljövänliga nyckelbanden. Designen trycks på de hållbara nyckelbanden och armbanden. Det ger kunderna möjlighet att få en detaljerad design på sina band.

Vår återvunna PET är mjuk och av hög kvalitet, så den är bekväm att ha runt halsen eller handleden.

Fler kunder väljer också att sätta på en “återvunnen-logotyp” på armbandet och nyckelbandet för att betona för kunderna och användarna att de har tagit ställning och valt en produkt i återvunnen PET.

Stängning och säkerhet

Liksom med designen har du som kund också möjlighet att välja olika stängningar. Ett alternativ är stängningar av bambu. Bambu-stängningen är tillverkad av 50% mindre plast än våra standardsstängningar.

Armbanden är självklart av samma höga kvalitet som våra standardarmband, så gästerna måste klippa av armbandet för att ta av det.

Vad är återvunnen PET?

Själva bandet på de hållbara nyckelbanden och armbanden är tillverkat av återvunnen PET (polyeten). Det är helt enkelt en textil som framställs av återvunna plastflaskor.

Läs mer om återvunnen PET

Andra hållbara lösningar

Letar du efter andra hållbara lösningar för ditt företag? Ta en titt på våra nyckelband i bambu, bomull eller kork. Armbanden finns också i flera hållbara varianter. Du kan se hela utbudet av hållbara och miljövänliga produkter här hos Ikast Etikett. Om du har önskemål eller andra förfrågningar kan du kontakta oss via e-post eller telefon: 040-606 06 51.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.