EVENTS

Namnlappar konfirmation

Konfirmation är för många unga det första stora festen i livet, dagen då den unga står i centrum. Därför är konfirmationsfesten något helt speciellt. Det läggs mycket tid på detaljerna och konfirmanden har ofta många önskemål för att göra festen personlig och minnesvärd. Användning av namnlappar gör det enkelt att personifiera sånger, godispåsar, dekorationer osv.

På bilden ovan har Nannas mamma fått tillverkat runda klistermärken. På bilden används klistermärkena på ihoprullade sånger. Att presentera sångerna på ett fint sätt gör allt extra festligt. De fina klistermärkena kan också användas på placeringskort, godispåsar, kort och kuvert. Genom att välja en svart/vit design och lägga till färgade element, som blommor, får man en mycket bra visuell effekt. Med den smarta designverktyget hos Ikast Etikett blir det enkelt att designa klistermärkena och göra dem vackra och personliga. Du kan till exempel också göra klistermärken på guldfolie eller silverfolie, vilket ger en mycket fin effekt.

Namnlappar konfirmation

Till konfirmationsfesten måste det självklart också finnas placeringskort med gästernas namn. Om man vill göra det hela lite annorlunda och personligt kan man använda namnlappar för att fästa på en liten present som gästerna kan ta med sig hem. Det kan till exempel vara en liten metallburk med godis, som gästerna kan ha glädje av långt efter att festen är över. Skapa en design som passar festens tema och lägg till gästernas namn. Nu kan du klistra namnlapparna på läskflaskor, godispåsar, goodiebags, glas och mycket annat.

På bilden nedan har en namnlapp använts som placeringskort genom att fästa den på glaset. Namnlappen är enkel att ta bort när festen är över, utan att lämna några spår på glasen. Det smarta med att ha en namnlapp på gästernas glas är att gästerna inte blandar ihop sina glas under kvällens gång. På det här sättet blir diskningen enklare. Det är smart om man inte har så många glas, då vet gästerna hela tiden vilket glas som tillhör vem. Ni kan också använda olika symboler för att visa om en gäst ska ha alkoholfria drycker eller inte.

Namnlapparna tål enkelt en tur i diskmaskinen, men vi rekommenderar att du tar bort namnlapparna från glasen så snart festen är över. Namnlapparna lämnar vanligtvis inga spår eller limrester vid kortvarig användning, men “better safe than sorry”.

Använd namnlappar i kläderna till mottagningen

I samband med mottagningen har många konfirmander fått nya kläder, jackor, skor och väskor. Många föräldrar har haft på sig generösa byxor och köpt riktigt fina kläder till konfirmanden. Det skulle därför vara mycket irriterande om han eller hon tappar bort den nya huvtröjan eller bältesväskan. En namnlapp med namn och telefonnummer i de nya kläderna gör det enkelt att kontakta dig om olyckan skulle vara framme och barnet har tappat en av sina ägodelar.

Dela dina bästa kreativa idéer till konfirmation med oss

Vi är helt säkra på att våra kreativa kunder har många fler idéer om användning av klistermärken och namnlappar till konfirmanden än vad vi själva har. Så om du har några bra idéer och bilder, är det bara att skicka dem till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.