Klistermärken som håller länge
DIVERSE

Vilka fantastiska klistermärken!

Jag som skriver det här heter Fredrik Kinnunen och är pappa till Vilbert Kinnunen som är 5 år gammal och går på dagis i Osted mellan Roskilde och Ringsted på Själland. Vilbert gillar dinosaurier eller ska vi inte säga som det är han ÄLSKAR allt med långa namn på latin och som levde för 55 eller 100 miljoner år sedan.

Jag har under de senaste veckorna skrivit en del sökmotoroptimerad text på svenska för ikastetikett.se (jobbar med sånt för olika kunder) – och när jag höll på med en text landade min blick på de här små klistermärkena man kan sätta på matlådor, cyklar, stövlar eller vad som helst. Varför inte tänkte jag och beställde några ark.

slitstarka klistermärken

Vi har satt dekaler på Vilberts matlåda (de flesta danska barn har med sig egen lunch eller frokost som det heter här till dagis) och på hans vattenflaska. De här sakerna tas med och tas hem från dagis varje dag. De maskindiskas nästan varje dag. De hanteras av små smutsiga och jordiga fingrar på utflykter och ute på lekplatsen. Och så här ser de ut efter ett par månader! Jag tror vi satte på de här märkena nån gång i november när han fick en ny matlåda (den gamla försvann) och en ny matchande vattenflaska. Märket på matlådan ser nytt ut, märket på hans flaska har fått några nagg i kanten men sitter 100% fast fortfarande.

Lägg märke till att några andra dinomärken vi satte på inte har klarat tidens tand lika bra 😉

Kvaliteten är otrolig. Jag vet att jag är jävig men jag kunde inte låta bli att skriva om det. Du hittar dessa otroligt slitstarka klistermärken här

P:S.
(Telefonnumret är inte till mig men till hans mamma. Danska nummer har åtta siffror och inga riktnummer – om du undrade).

One thought on “Vilka fantastiska klistermärken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.