FAQ

Vilket identitetsarmband ska jag välja?

Identitetsarmband till barn är ett smart och billigt sätt att återförenas om du och ditt barn kommer ifrån varandra när ni är på semester eller andra dagsutflykter. Vilken typ av ID-armband du ska välja beror på era behov. I den här texten kan du läsa om vilken typ av identitetsarmband som passar till era behov, och inte minst vilken information som är bra att ha på armbandet. Barn kan bli panikslagna om de kommer ifrån sina föräldrar, men med ett identitetsarmband minskar man tiden som föräldrar och barn är separerade.

Vilken information ska finnas på identitetsarmbandet?

  • Skriv alltid +46 före telefonnumret, så att armbandet även kan användas i utlandet utan att det blir något krångel med numret.
  • Om barnet har kritiska sjukdomar är viktigt att främlingar blir varse detta ifall de träffar på barnet.
  • Du behöver inte skriva barnets namn på armbandet, det behöver främlingar inte veta. Skriv istället: Pappa/dad + pappas telefonnummer och t.ex. diabetes.

Vilket identitetsarmband ska jag välja?

Infoband är återanvändbara identitetsarmband med säkerhetslåsning, så att barnet inte kan öppna och stänga armbandet själv. Du ska själv skriva namn och telefonnummer på armbandet. Infoband är bra till endagsturer eller korta semestrar, samt att ha redo till spontana utflykter. Den typen av armband har vi alltid på lager så att vi kan skicka dem samma dag, om du beställer innan kl. 14:00 en vardag. Här hittar du en mängd snygga utföranden, till exempel olika Disney-varianter.

Identitetsarmband med tryckt namn är en lyxlösning som kan sitta på armen hela tiden ni är på semester. Texten är tryckt på och slits därför inte av i poolen, och bandet torkar snabbt när ni kommer upp ur vattnet. Armbandet sitter på handleden och ska klippas av när semestern är slut. Du designar dina armband själv. Armbandet kan inte återanvändas men det kan utan problem sitta på handleden i flera veckor. Leveranstiden är 11–15 dagar, så du ska tänka på att vara ute i god tid om du vill ha den här lösningen. Designa dina egna armband

Personliga ID-armband till barn är vävda armband där din text är invävd. Armbandet är ekotex-certifierat och vävt i en snygg mjuk polyester. Det personliga ID-armbandet håller i flera månader. Vi kan leverera den här typen av armband inom 5–10 arbetsdagar. Det finns inte så många möjligheter till att välja färger och figurer på den här typen av identitetsarmband men du kan välja ett blandat paket, så får du armband i flera färger.

ID-pappersarmbandet är den billiga lösningen, och smart om du ska använda armband till många barn. Armbandet är i samma slitstarka material som du känner igen från pappersarmbandet. Armbandet kan inte återanvändas men det kan utan problem sitta på handleden i ett par dagar (upp till en vecka). Du ska själv skriva namn och telefonnummer osv på armbandet. Beställer du innan klockan 14:00 en vardag så skickar vi samma dag. Vi säljer pappersarmband i paket om 5 eller 10. Välj den vita tyvek-varianten om de ska vara så billiga som möjligt, till exempel till förskoleklasser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.